Hjem » Artikler » 5 artikler om Innovationskultur

5 artikler om Innovationskultur

5 spændende artikler du burde læse om innovationskultur

I Innohow elsker vi at finde ny viden og inspiration der hjælpe vores kunder med at nå deres innovationsambitioner og i denne artikel får du vores bud på 5 artikler du burde læse omkring innovationskultur

How Design is Driving Ford to Reimagine What a Car Company Can Be

Hvorfor skal du læse denne?
IDEO har på mange måder banet vejen for Design Thinking i virksomheder verden over. Over de sidste 15 år har løbende haft samarbejder med Ford, som siden 2017 virkelig har gjort meget for at gøre op med meget af deres legacy i produktudvikling. 

Nøgleord:
– Rapid prototyping
– Legacy virksomhed
– Intern træning

 

Successful innovation doesn’t have to be disruptive—it’s often small, incremental, and fast

Hvorfor skal du læse denne?

Artiklen slår et slag for den mindre ‘sexede’ version af innovationsarbejde, som ikke handler om store transformationsprocesser eller satsninger, men i stedet argumenterer for værdien i at lave mange små innovationer i virksomheden, som kan lede til store forandringer i et større hele. 

Nøgleord:
– Inkrementel innovation
– akkumulerende værdiskabelse
– lavrisiko 

How One Insurance Company Learned to Create an Innovation Culture

Hvorfor skal du læse denne?

Forsikringsselskabet CSAA Insurance Group kom frem til erkendelsen af, at innovation var nødt til at blive en del af DNA’et i den 4000-mand store virksomhed. Løsningen var ikke bare en ny tværorganisationel strategi, men også konkret oplæring af de ansatte, en opfordring til at søge indsigter omkring kunderne og aktivt at arbejde med både inkrimental, evolutionær og disruptive innovation. 

Nøgleord:
– 3 typer af innovation
– Innovations DNA
– Top-down mandat

3 Ways to Build a Culture of Collaborative Innovation

Hvorfor skal du læse denne?

Denne artikel kommer godt omkring 3 vigtige faktorer, som bidrager til at styrke den kollektive innovationsindsats; 1) værktøjer der tillader alle at kommunikere strategisk om innovation; 2) Måder at teste og raffinere idéer kollektivt og kontinuerligt; 3) At nedbryde barrierer som blokere innovationen. 

Nøgleord:
– Kommunikation
– Samarbejde
– Top Management support

The Innovator’s DNA

Hvorfor skal du læse denne?

Selvom artiklen og bogen er fra 2009, er de 5 egenskaber, som udgør en stærk innovatør, stadig lige relevante i dag. Så hvad enten du vil vide mere om, hvordan du rekruttere de rigtige talenter eller træner dine innovative muskler, er denne artikel et godt sted at starte. 

Nøgleord:
– Medarbejderudvikling
– Rekruttering
– Innovationsegenskaber

Flere indlæg fra samme kategori

- april 2020

Hvad er byggestene for kreativitet?

Innovation bygger i høj grad på kreativ tænkning, motivation og ekspertise indenfor for det problemområde, som man sætter fokus på. Det kreative forbinder vi ofte... Læs indlægget
- august 2020

Kampen om innovationsfokus

Alle afdelinger i en organisationer har forskellige syn på innovation og hvilken slags innovation er den rigtige. Dette kan skabe en slagmark om innovationsleders... Læs indlægget
- november 2019

Rød Zone – Vælg den rigtige idé

Sortér og kvalificer idéerne fra en større idégenereringsporces Læs indlægget
- november 2019

Gul Zone – forstå problemet før du løser det

Start dit innovationsprojekt det rigtige sted Læs indlægget