Case

Danfoss

Refrigeration
Del denne case:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Udbyttet

Danfoss Refrigeration står i dag med en optimeret produktløsning, der blev kåret som Best Product Innovation på det Nordamerikanske marked. En løsning der er lang mere kundetilpasset, fleksibel og samtidig halveret antallet af komponenter. Projektgruppen reducerede udviklingstiden i konceptfasen pga. Innohows innovationsproces.

Baggrunden

Danfoss Refrigeration ønskede at få nye tilgange til problemstillingen i projektets opstartsfase. Projektlederen havde brug for friske idéer og et nyt syn på problemstillingen, uden at det krævede for mange eksterne ressourcer.

 
Forløbet

Innohow gennemførte en innovationsworkshop med efterfølgende opfølgning og sparring til projektlederen. Innovationsworkshoppen skabte et solidt arbejdsgrundlag for projektgruppen, hvilket reducerede udviklingstiden med måneder. Den efterfølgende sparring var fokuseret på at skabe intern opbakning fra salg og produktion til de bedste løsningskoncepter, således at den endelig valgte løsning var velkendt for organisationen før produktionsmodningen og Go-To-Market arbejdet gik i gang.

Kontakt os

Kunne du være interesseret i et samarbejde med os?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller en af vores cases?

Vi er klar til at hjælpe, så kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere, eller skriv en besked til os og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Skriv til os i dag
Se også andre lignende cases