Case

Dong Energy

Creators
Del denne case:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Udbyttet

Gennemførelse af træningsforløbet – DONG ENERGY CREATORS – for projektledere i divisionen for teknologiudvikling.  Hver projektleder fik både sat ekstra fremdrift i deres eget projekt og samtidig blev der skabt en bedre kommunikationsmetode til idéudvikling, mødestruktur og involvering af hinandens faglige kompetencer så innovationskulturen kunne styrkes. Innohows idéudviklingsværktøjer er sidenhen blev udrullet i flere afdelinger.

Baggrunden

Ledelsen i Teknology Development, Dong Energy Power ønskede at styrke projektledere og projektmedarbejderne idéudviklingskompetencer og samtidig indføre nogle projektværktøjer, der bedre kunne strukturere og styre problemløsningen. Det skulle mere sættes fokus på bedre erfaringsudveksling, tværfaglig involvering og problemløsning i takt med at kompleksiteten i projekter steg.

Forløbet

Innohow udviklede et målrettet træningsforløb – DONG ENERGY CREATORS – hvor de teknologiske projekter var omdrejningspunkt for kompetenceudviklingen. Træningsforløbet indeholdte både fællesdage, supervision, masterclass, periodisk statusrapportering til ledelse samt gennemførelse af egne innovationsworkshops. Alle projektledere skulle bruge en fælles idéværktøjskasse.

 

Kontakt os

Kunne du være interesseret i et samarbejde med os?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller en af vores cases? Vi er klar til at hjælpe, så kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere, eller skriv en besked til os og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.
Skriv til os i dag
Se også andre lignende cases