Case

Horsens Kommune

Del denne case:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Udbyttet

for Horsens Kommune var udviklingen af en ny erhvervsstrategi for de kommende 4 år, og med opbakning fra politikere og erhvervslivet, en ny vision for kommunens erhvervsprofil.

Baggrunden

for projektet var, at kommunen havde et ønske om at udvikle en ny erhvervsstrategi, der ikke var en kopi af den eksisterende strategi. Desuden skulle der identificeres nye erhvervstiltag, skabes en ny erhvervsprofil, samt involvere en erhvervstaskforce, der bredt repræsenterede det lokale erhvervsliv og erhvervsinteresser.

Forløbet

Innohow gennemførte et projektforløb med en arbejdsgruppe bestående af deltagere på tværs af flere embedsområder i kommunen. Innohow leverede procesledelse, deskresearch, analysearbejde og visionsarbejde: idéudvikling samt udvikling af konkrete ideer til indholdet af den kommende erhvervsstrategi.

Innohow gennemførte en række dialogmøder med det lokale erhvervsliv i samarbejde med den interne projektleder fra kommunen. Resultaterne blev samlet i en rapport og præsenteret for styregruppen. Innohow facilitererede også et fællesmøde med erhvervslivet, en todages- innovationscamp for arbejdsgruppen, idémodning samt sparring på udviklingen af den nye erhvervsstrategi og strukturen i strategien.

Kontakt os

Kunne du være interesseret i et samarbejde med os?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller en af vores cases?

Vi er klar til at hjælpe, så kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere, eller skriv en besked til os og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Skriv til os i dag
Se også andre lignende cases