Få indsamlet og klargjort jeres idéer med IdéMotoren©

Innohow hjælper med at indsamle, modne og klargøre jeres idéer til værdifulde løsningsforslag. Hent Quickguiden og  lær mere om hvordan du  bl.a.  skaber en værdifuld proces fra idégenerering ->  idéudvikling -> Idéevaluering.    

Afspil video

Hvorfor IdéMotor©?

At vedligeholde en pipeline der indsamler, modner og klargøre de bedste ideer er en driftsopgave, som er svær at opretholde og få succes med for medarbejdere såvel som ledelsen.

Få et værktøj, hvor idéer kan udvikles i fællesskab, uanset om det foregår online eller i et møde.

Din tilknyttede innovationskonsulent sørger for at aktivere og udvikle idéer i samarbejde med medarbejderne.

Vores tilgang

Du outsourcer helt eller delvist driftsopgaven til os. Vi gennemfører målrettet aktiviteter til at vedligeholde jeres idépipeline og holder jer ajour.

Vi aktiverer jeres idéer løbende via mødefacilitering f.eks. brainstormmøder, idéfokusering, digital kategorisering m.m.

Vi har udvalgt en række simple og letanvendelige digitale værktøjer, der er let at bruge i hverdagen.

Vi har løbende møder med dig og medarbejderne, for at sikre fremdrift i jeres idéarbejde f.eks. kvalitetssikring af idéer, klargøre en idé til pitch m.m.

Er du klar til at prøve kræfter med IdéMotoren©?

Få vores syn på jeres nuværende innovationsudfordringer og træk på erfaringer fra over 100 andre virksomheder. Udnyt denne mulighed, og kom få vores hjælp til at løse jeres konkrete udfordringer med at skabe innovation (uden beregning)

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon +45 7020 3436 eller email til info@innohow.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.