+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

Mere om os

Vi er Innohow
Din innovationspartner
der gør udfordringer til
værdiskabende forandringer

Siden Innohow startede d. 1. februar 2003 har vi arbejdet ud fra en filosofi om at “transformere viden omkring kreativitet og innovation om til noget konkret og håndterbart, som kan anvendes i praksis”.

Med årene er vi vokset i antallet af medarbejdere og kunder, og vi tilbyder i dag en lang række ydelser indenfor vores konsulentområde INNOVATION.

Vores medarbejdere har flere års erfaring med innovation og vores individuelle baggrunde er en kombination af forskellige kompetencer indenfor psykologi, ingeniørkundskab, forretningsudvikling, ledelse, strategi, marketing, innovation, kreativitet mv.

Vores Vision

Vi vil være kundernes førstevalg, når de har behov for en værdiskabende samarbejdspartner, der kan hjælpe dem med at finde nye, innovative veje til udvikling og forandring.

Vores mission

Vi leverer jordnære og effektive forløb der giver vores kunder rammerne, tankesættet, processerne og værktøjerne til at skabe innovative løsninger til deres udfordringer, så de kan realisere deres ambitioner.

Vores værdier

Vi ønsker at arbejde med innovation og kreativitet ud fra en konkret og praksisnær synsvinkel. Derfor arbejder vi med værdierne:

Glæde
Glæde skaber positiv energi, giver overskud og så har det en smittende effekt. Glæde gør, at vi kan hjælpe vores kunder, og os selv, til at skabe gode resultater.

Mod
Vi har modet til at udfordre såvel vores kunder som os selv, så vi sammen kommer længere.

Dynamik og tryghed
Vi er kendetegnet ved et højt fagligt niveau samt en individuel og indlevende tilgang, der sikrer dynamiske processer, hvor de involverede kan finde mening og tryghed – selv når de bliver udfordret.

Derfor vælger vores kunder os

✔  Vores medarbejdere har flere års erfaring og vi har gennemført mere end 225 innovationsprojekter for mere end 135 forskellige kunder

✔  Vi har en praktisk tilgang til innovation. En tilgang som giver kunden de nødvendige ‘how to’- værktøjer til, hvordan man gør i praksis

✔  Vi laver skræddersyede forløb, som passer til den enkelte kundes udfordringer

✔  Vi bruger løbende tid og kræfter på at finpudse vores evner og metoder, så vi kan leve op til vores kunders tillid

✔  Vi sikrer en tydelig forventningsafstemning og en klar plan for forløbet, inden vi går i gang, så vi er sikre på, at vi kan nå jeres mål

Kopper kaffe

Tilfredse Kunder

Innovationsprojekter

Års erfaring

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?