+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

DANFOSS REFRIGERATION

Case for DANFOSS REFRIGERATION

Danfoss Refrigeration står i dag med en optimeret produktløsning, der blev kåret som Best Product Innovation på det Nordamerikanske marked. En løsning der er lang mere kundetilpasset, fleksibel og samtidig halveret antallet af komponenter. Projektgruppen reducerede udviklingstiden i konceptfasen pga. Innohows innovationsproces.

Danfoss Refrigeration ønskede at få nye tilgange til problemstillingen i projektets opstartsfase. Projektlederen havde brug for friske idéer og et nyt syn på problemstillingen, uden at det krævede for mange eksterne ressourcer.

Innohow gennemførte en innovationsworkshop med efterfølgende opfølgning og sparring til projektlederen. Innovationsworkshoppen skabte et solidt arbejdsgrundlag for projektgruppen, hvilket reducerede udviklingstiden med måneder. Den efterfølgende sparring var fokuseret på at skabe intern opbakning fra salg og produktion til de bedste løsningskoncepter, således at den endelig valgte løsning var velkendt for organisationen før produktionsmodningen og Go-To-Market arbejdet gik i gang.

Case af Innohow

Leveret service: Procesledelse & Facilitering

Virksomhedstype: Industrivirksomhed

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?