+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

Danske Bank Group IT

Case for Danske Bank Group IT

Udvikling af en digital og fysisk værktøjskasse til strukturering af idéprocesser i IT-afdelingen hos Danske Bank Group IT. En værktøjskasse både medarbejdere og IdeFacilitatorer bruger til udvikle af nye projektforslag samt ad hoc problemløsning i eksisterende projekter.

Danske Bank Group It ville gerne understøtte de tidligere faser i projektskabelsen af nye IT-løsninger. Der var behov for at på udviklet en enkel og let implementerbar løsning, som ikke krævede stor oplæring af medarbejderne eller krævede store ændringer af de interne arbejdsprocesser.

Innohow arbejdede tæt sammen med udvalgte medarbejdere for hurtigt at få fastlagt kravene til indhold af værktøjskassen samt brugssituationen. På baggrund af Innohows katalog af forskellige innovationsteknikker blev en model for en idéproces visualiseret og beskrevet inklusiv 15 tilhørende idéudviklingsøvelser. Værktøjerne blev samlet i et hæfte. Innohow bidrog med rådgivning til de interne forretningsudviklere med opgaven og implementering af værktøjskassen.

Case af Innohow

Leveret service: Kompetenceudvikling

Virksomhedstype: Servicevirksomhed

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?