+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

DONG ENERGY POWER – ENGINERING

Case for DONG ENEGY A/S

DONG ENERGY POWER – ENGINERING, Department for Technology & Materials fik skabt øget trivsel, motivation og samarbejde på tværs af afdelingen for at styrke innovationskulturen. Afdelingsledelsen fik, via coaching og personlig udvikling, sat mere fokus på innovationsledelse i praksis, så forudsætningerne og vilkårene for medarbejdernes innovationsarbejde blev forbedret.

Baggrunden for projektet var gennemførelsen af DONG ENERGY CREATORS, et træningsforløb for projektledere, der havde synliggjort behovet for mere hands-on fokus på innovationsledelse fra ledelsens side. Der var behov for et kompetenceløft hos både ledelse og medarbejdere.

Innohow leverede et konsulentforløb hvor alle deltagere, ledelse såvel som medarbejdere, skulle igennem en række personlige samtaler og arbejde med at udvikle deres personlige kompetencer som forudsætning for at kunne styrke deres innovationsevne. Temaer såsom motivation, trivsel, egne arbejdsprocesser samt egne barriere for forandring var eksempler på fokusområder i de personlige samtaler. Undervejs var der også fællesmøder for projektgrupper eller afdelingen.

Case af Innohow

Leveret service: Innovationsmiljø

Virksomhedstype: Industri

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?