+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

HEMPEL

Case for HEMPEL

Hempel A/S fik udviklet et samlet katalog, som indeholdt konkret beskrevne og bearbejdede produktidéer inden for flere produktkategorier under den fælles hat ”New-To-Hempel-and-the-World-Ideas”. Ideer der efterfølgende dannede grundlag for op til 10 forskningsprojekter der på sigt ville kunne give nye konkurrencefordele globalt.

Hempel A/S ønskede at få en erfaren facilitator til at gennemføre et seminar for deres specialister fra de globale R&D afdelinger. Der var behov for at identificere banebrydende produktidéer inden for flere produktkategorier der kunne give nye konkurrencefordele for Hempel.

Innohow tilrettelagde og gennemførte et 3-dags innovationsseminar ud fra Innohows idéudviklingskoncept Gul, Grøn og Rød zone. Alle specialistteams skulle analysere og kortlægge kundeproblemstillinger, udvikle nye innovative løsningsforslag, pitche foran deres kollegaer for feedback og efterfølgende beskrive og dokumentere de bedste idéer. Innohow udarbejdede en samlet dokumentation efter seminaret således at alle specialistteams kort tid efter kunne arbejde videre med deres løsningsforslag, samtidig med at arbejdet kunne koordineres fra det danske hovedkontor.

Case af Innohow

Leveret service: Procesledelse & Facilitering

Virksomhedstype: Industrivirksomhed

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?