+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

Innovatorium

Case for Innovatorium A/S

I Innovatorium havde vi en strategi, men vi følte, at den skulle understøttes af noget visuelt, der kunne øge synligheden for bl.a. vores lejere og husets gæster, fordi vi ønskede at øge deres engagement og involvering. Vi vidste, at Innohow allerede havde gode erfaringer med visuelle strategier og vi kontaktede dem for at få hjælp til at løse vores udfordring.

Innovatorium er et innovativt kontorfællesskab, hvor vi hele tiden har blikket rettet fremad! Og med alle de innovative, driftige og visionære mennesker vi har samlet under et tag, så er det helt naturligt for os, at udviklingen af huset også sker i samarbejde med lejerne.

Innohow forstod vores udfordring og de så hurtigt, hvor og hvordan vi havde behov for hjælp. De planlagde og gennemførte bl.a. en proces, hvor vi fik vendt og drejet vores strategi på en måde, som vi ikke havde gjort det før. Det betød, at vi fik et bedre billede af, hvordan vi kommer i mål med vores 2020-strategi (både mentalt og visuelt).

Den visuelle strategi hænger i dag flere steder i huset, så nu kan vores lejere hele tiden følge med i, og bidrage til, vores fortsatte udvikling.

Gulle Rasmussen, Daglig leder
Innovatorium

FORLØBET

FORLØBET blev gennemført i samarbejde med Innohow, hvor Innohow stod for faciliteringen af strategivisualiseringsprojektet. Der blev udformet en strategi road map, for at identificere aktiviteter og initiativer, til at opnå den endelige vision. Det var både Innovatoriums egne medarbejdere, samt husets lejere, der kunne komme med input og forslag.

På baggrund af løbende sparringsmøder har Innohow indsamlet og analyseret input og forslag. Disse informationer blev opsummeret i en principskitse med krav til den endelige strategiplakat. Strategiplakaten blev senere færdigudarbejdet af en grafiker. Efterfølgende har Innohow haft opfølgningsmøder, for at sikre at processen bliver gennemført og idriftsat hos Innovatorium.

Case af Innohow

Leveret service: Innovationsprocesser

Virksomhedstype: Servicevirksomhed

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?