+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

Midtjysk Turisme

Case for Midtjysk Turisme

Midtjysk Turisme har fået gentænk og skabt et innovativt, fleksibelt og inspirerende kontorlandskab, der tilgodeser de enkelte afdelingers arbejdsprocesser og medarbejderkrav. Arbejdsmiljøet understøtter også organisationens værdier og synliggør over for kunder og samarbejdspartnere, hvad Midtjysk Turisme står for og arbejder med.

Midtjysk Turisme søgte at gennemføre en udviklingsproces, hvor ledelse og medarbejdere blev involveret i defineringen af det nye innovationsmiljø og samtidigt også sikre ejerskab og deltagelse i realiseringen af idéerne til nye faciliteter og indretning.

Innohow tilrettelagde og genførte en udviklingsproces fra behovsafdækning og observation af arbejdsprocesser til udvikling af idéoplæg og endelig fastlæggelse af koncept for det ønskede kontorlandskab. Herefter styrede indretningskonsulenter projektet videre fra koncept, valg af inventar, farver og diverse, indkøb og konstruktion af kontorlandskab, hvor Midtjysk Turismes egne medarbejdere varetog en stor del af indretningen og indkøb selv.

Case af Innohow

Leveret service: Innovationsmiljø

Virksomhedstype: Servicevirksomhed

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?