+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

Ringkøbing Skjern Kommune

Case for Ringkøbing Skjern Kommune

Ringkøbing Skjern Kommune fik via en målrettet innovationsproces udarbejdet en udviklingsplan for Bork Havn med lokalbefolkningens involvering. Udviklingsplanen lagde fundamentet for en efterfølgende udvikling af en Masterplan for Bork Havn og samtidig blev en ny lokal forening etableret.

Ringkøbing Skjern Kommune ønskede at gennemføre et udviklingsforløb, der både vil resultere i en udviklingsplan for Bork Havn samt en partnerskabsmodel, der kunne bruges andre steder i regionen. Centralt for opgaveløsningen var at skabe ejerskab hos lokalbefolkningen og de lokale erhverv samt at være en sparringspartner for arbejdsgruppen, der ville få ansvaret for projektet.

Innohow leverede et konsulentforløb, der startede med en åben innovationsworkshop for alle med interesse i Bork Havn. I den efterfølgende periode var Innohow proceskonsulent for en arbejdsgruppe, samt sparringspartner for den kommunale projektleder. Derudover sørgede Innohow for at lokale interessegrupper og de enkelte kommunale afdelinger i Ringkøbing Skjern undervejs blev involveret, således at der var kendskab og opbakning til det forventede slutresultat. Innohow var også tovholder for beskrivelse og færdiggørelsen af en udviklingsplan, evaluering af hele udviklingsforløbet samt partnerskabsmodel.

Case af Innohow

Leveret service: Procesledelse & Facilitering

Virksomhedstype: Det offentlige

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?