+ 45 70 20 34 36 info@innohow.dk

Skamol

Case for Skamol

UDBYTTET for Skamol har været en styrkelse af innovationskulturen på tværs af afdelingerne i organisationen, opkvalificering af medarbejderne samt implementeringen af en ny innovationsmodel med tilhørende værktøjer. Skamols pipeline af nye lovende produkter er blevet forstærket, og virksomheden er godt på vej til at opfylde deres målsætning om vækst.

BAGGRUNDEN for projektet var, at topledelsen havde defineret en ny vækststrategi, hvori 15 % af den fremtidige omsætning i 2017 skal komme fra helt nye produkter, som Skamol ikke har identificeret endnu. Ledelsen vil øge den innovative indsats, intensivere aktiviteterne i udviklingsarbejdet og styrke sammenspillet med kunderne.

FORLØBET har varet ca. 2 år, hvor Innohow har været tilknyttet som innovationskonsulent og deltaget i gennemførelsen af mange delprojekter samt aktiviteter i forbindelse med det samlede projekt. Skamol Innovation Project.

I starten af projektet var der fokus på at få analyseret og tydeliggjort virksomhedens nuværende innovationskompetencer og niveau, samt at kortlægge de udfordringer, der skulle overkommes for at løfte virksomheden.

I den næste fase deltog Innohow både som projektpartner for styregruppen, der havde det overordnede ansvar for det projektet og dets delprojekter, og som udviklingsressource for produktudviklere til f.eks. markedsresearch, business case beskrivelser, co-creation workshops osv.

Senere udviklede Skamol og Innohow en ny praksisorienteret innovationsmodel, med tilhørende skabeloner, som projektværktøj for alle igangværende og nye produktudviklingsprojekter.

Case af Innohow

Leveret service: Organisatorisk innovation

Virksomhedstype: Industrirksomhed

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Skal vi også hjælpe din forretning? Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere.

+ 45 70 20 34 36

Telefontid alle hverdage
imellem 09.00 - 16.00

Innohow

Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR: 35071008
Email: info@innohow.dk

Skal vi også skabe forandringer i din forretning?