Innovations-
forløb

De rigtige aktiviteter er kernen af din innovation

For at nå ens ønskede mål for en innovationsproces, er det vigtigt at man designer processen med de helt rette aktiviteter, der identificerer mulighederne, nuanceret problemstillingen og former løsningen med bedst mulig værdi for slutbrugeren. Vi designer både løsninger til den fokuserede arbejdsdag og til de kortere projektforløb, så du får det maksimale udbytte ud af processen med din arbejdsgruppe.

Metodeeksempler

Metodeeksempel 1

Roadmap

Et roadmap kan være ét af flere konkrete output fra en proces, hvor målet er at dels at koordinere aktiviteter over et længere førløb (f.eks. en udviklingsproces eller en ny strategiplan) og dels at kommunikere denne plan for kollegaer, så alle er med om bord

Metodeeksempel 2

Double Diamond

Double Diamond danner rammen for mange af vores innovationsprocesser, og den hjælper os med at komme ind til kernen af et problem, før vi tænker i løsninger

Metodeeksempel 3

Design Sprint

Sprintmodellen kan med fordel benyttes til korte udviklingsforløb, hvor fokus er på at løse relativt mere veldefinerede innovationsudfordringer med en kort deadline

Metodeeksempel 4

Future Trend Map

Future Trend Map tegner et glimrende billede af fremtidens teknologier og trends, som kategoriseres efter tidshorisont og sandsynlighed. Det egner sig f.eks. til virksomheder som skal til at lave en større omlægning eller udvikling i sin produkt/service-portefølje og har behov for at anskueliggøre fremtiden.

Metodeeksempel 5

Cluster Analysis

Cluster analyse er oftest brugt som et opsamlingsværktøj fra workshops eller arbejdsmøder, hvor flere forskellige emner har været diskuteret. Resultatet vil ofte være et mere overordnet overblik, en analyse af temaerne og en fremhævelse af centrale pointer

Metodeeksempel 6

Experiment Board

Experiment Board, eller eksperiment tavle, er et håndgribelig værktøj til virksomheder som er klar til at teste nogle få udvalgte idéer eller koncepter af i praksis og dermed få et feedback loop.

Udvalgte cases

Modtag GRATIS E-bog om ideudvikling og innovation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis vores E-bog om ideudvikling og andet spændende information omkring innovation. Udfyld dine oplysninger i formularen til højre og du vil modtage vores E-bog inden for få minutter.

Innohow anvender dine kontaktoplysninger, for at vi kan kontakte dig om vores ydelser. Du kan til enhver tid afmelde dig disse meddelelser. For at læse mere om vores privatpraksis, kan du læse vores privatpolitik.

Udfyld formularen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gratis E-bog om ideudvikling og andet spændende information omkring innovation.