Organisatorisk innovation

Kunsten at få innovation helt ind i kernen af din organisation​

Mange af vores kunder der efterspørger Organisationsinnovation, har ofte prøvet selv at gennemføre innovationsinitiativer, men med varierende resultater. I Innohow har vi specialiseret os i at sætte ind de rigtige steder, udvikle metoder, modeller og strategier i samarbejde med en arbejdsgruppe, og levere en skræddersyet løsning, som matcher virksomhedens kontekst og som arbejdsgruppen har ejerskab i.

Metodeeksempler

Metodeeksempel 1

Innovatørens DNA​

Et innovativt mindset er noget der skal, og kan, trænes, hvis man vil lykkedes med innovation og skabe bedre forretningsmuligheder. 

I Innohow er det en mærkesag for os, at medarbejderne får oplevelser og værktøjer der er med til at skabe et innovativt mindset der kan drive udviklingen efter endt samarbejde med os.

Metodeeksempel 2

4 Types of Innovation​

4 Types of Innovation er en fremragende model, når vi skal identificere fokus for innovation. Gennem en dialog med kunder og i organisationen, får vi svaret på, hvorvidt problemet er veldefineret eller ej, samt om innovationsudfordringen ligger indenfor kundens / vores faglige domæne eller ej. 

Således får vi fastlagt hvilken af de 4 innovationstyper, vi bør fokusere på overfor den innovationsproces som vi står overfor.

Metodeeksempel 3

Tech Radar​

En Tech Radar er kulminationen på et større stykke researcharbejde, hvor vi i samarbejde med din organisation har identificeret en række teknologier, som kunne have forretningspotentiale for din virksomhed nu og i fremtiden. 

Målet er at systematisere viden om disse teknologier; dens potentiale for os, hvor står udviklingen nu; potentielle leverandører; modenhed til at bruge teknolgien etc. 

Et solidt værktøj til strategisk arbejde og som udgangspunkt for nye projekter.

Metodeeksempel 4

Cultural Scenarios

Scenariomodellen præsenteret her, er en skalérbar model, hvor ambition og modenhed dikterer hvert scenarios indhold. Den egner sig særlig godt som et strategisk værktøj, hvor man kan starte med små succeser fra scenarie 1 og bygge videre på dem med dele fra nummer 2 og 3

Metodeeksempel 5

Innovation Measurement

En super øvelse, hvor personer på tværs af organisationen hjælper til at skabe et billede af den samlede innovationsperformance ved at forholde sig til en masse innovationsstatements. Egner sig særligt godt til fastlægge de største udfordringer, der kræver en løsning.

Metodeeksempel 6

Implementation plan

Et visuelt planlægningsværktøj, som hjælper med at bryde store målsætninger ned til mindre delmål og tilhørende actions for at opnå disse. Et godt styringsværktøj til organisationer for hvordan man realiserer tiltag uden at skulle lave en tung og detaljeret plan

Udvalgte cases

Modtag GRATIS E-bog om ideudvikling og innovation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis vores E-bog om ideudvikling og andet spændende information omkring innovation. Udfyld dine oplysninger i formularen til højre og du vil modtage vores E-bog inden for få minutter.

Innohow anvender dine kontaktoplysninger, for at vi kan kontakte dig om vores ydelser. Du kan til enhver tid afmelde dig disse meddelelser. For at læse mere om vores privatpraksis, kan du læse vores privatpolitik.

Udfyld formularen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gratis E-bog om ideudvikling og andet spændende information omkring innovation.