Organisatorisk innovation

Kunsten at få innovation helt ind i kernen af din organisation​

Mange af vores kunder der efterspørger Organisationsinnovation, har ofte prøvet selv at gennemføre innovationsinitiativer, men med varierende resultater. I Innohow har vi specialiseret os i at sætte ind de rigtige steder, udvikle metoder, modeller og strategier i samarbejde med en arbejdsgruppe, og levere en skræddersyet løsning, som matcher virksomhedens kontekst og som arbejdsgruppen har ejerskab i.

Metodeeksempler

Metodeeksempel 1

Innovatørens DNA​

Et innovativt mindset er noget der skal, og kan, trænes, hvis man vil lykkedes med innovation og skabe bedre forretningsmuligheder. 

I Innohow er det en mærkesag for os, at medarbejderne får oplevelser og værktøjer der er med til at skabe et innovativt mindset der kan drive udviklingen efter endt samarbejde med os.

Metodeeksempel 2

4 Types of Innovation​

4 Types of Innovation er en fremragende model, når vi skal identificere fokus for innovation. Gennem en dialog med kunder og i organisationen, får vi svaret på, hvorvidt problemet er veldefineret eller ej, samt om innovationsudfordringen ligger indenfor kundens / vores faglige domæne eller ej. 

Således får vi fastlagt hvilken af de 4 innovationstyper, vi bør fokusere på overfor den innovationsproces som vi står overfor.

Metodeeksempel 3

Tech Radar​

En Tech Radar er kulminationen på et større stykke researcharbejde, hvor vi i samarbejde med din organisation har identificeret en række teknologier, som kunne have forretningspotentiale for din virksomhed nu og i fremtiden. 

Målet er at systematisere viden om disse teknologier; dens potentiale for os, hvor står udviklingen nu; potentielle leverandører; modenhed til at bruge teknolgien etc. 

Et solidt værktøj til strategisk arbejde og som udgangspunkt for nye projekter.

Udvalgte cases

Modtag E-bog om ideudvikling og innovation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis vores E-bog om ideudvikling og andet spændende information omkring innovation. Udfyld dine oplysninger i formularen til højre og du vil modtage vores E-bog inden for få minutter.

Innohow anvender dine kontaktoplysninger, for at vi kan kontakte dig om vores ydelser. Du kan til enhver tid afmelde dig disse meddelelser. For at læse mere om vores privatpraksis, kan du læse vores privatpolitik.

Udfyld formularen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag vores gratis E-bog om ideudvikling og andet spændende information omkring innovation.