Innovationsdag

Sæt innovation på agendaen og kickstart innovationskulturen med en innovationsdag

En Innovationsdag sætter fokus på et tema efter jeres ønske, så innovation kommer på dagsorden i jeres virksomhed

Vi har i over 20 år arbejdet med at sætte innovation på agendaen i dansk erhvervsliv og gennem al den tid, er det én ting der er forblevet et fast element i vores tilgang til effektivt innovationsarbejde: at inkludere og aktivere en organisations medarbejdere iinnovationsarbejdet.

Jeres tema
Innohow faciliteter

I får muligheden for at forme jeres innovationsrejse. Vælg det tema, der passer til din virksomheds unikke mål og udfordringer, og vi laver en skræddersyet innovationsdag.

Mindre terori og
masser af praksis

I modsætning til et standard kursus er vores innovationsdag en praktisk læringsoplevelse. Vi tror på aktiv deltagelse og engagement. Deltagerne hører ikke kun om innovation; de oplever det på egen hånd gennem interaktive øvelser og casestudier fra den virkelige verden.

Få en mere bæredygtig
kulturtransformation

Vores fokus rækker ud over de umiddelbare resultater af workshoppen. Vi arbejder sammen med jer om at skabe en køreplan for vedvarende forandringsproces. En innovationsdag fungerer som en katalysator, der sætter gang i en forandring med tiltag, der kan plejesover tid.

"At vælge Innohow til at facilitere vores innovationsdag satte os alle fri til at få innovationskultur mere ind under huden. Processen for dagen gjorde det muligt for os at få italesat vores udfordringer både i hverdagen og langsigtet samt, hvilke konkrete løsningsforslag vi kunne iværksætte. Dagen var ikke kun informativ; det var en skræddersyet proces, der passede perfekt til, hvor vi står på vores nuværende forandringsrejse."

Du sætter temaet for dagen, vi hjælper dig i mål

Fire nøgletemaer: Lederskab inden for innovation, innovationskultur, udforskning af innovationsværktøjer og navigation i innovationsprocesser. Slut dig til os, når vi udforsker essensen af kreativitet, lederskab og fremskridt i innovationens verden.

Lær os bedre at kende