Om Innohow

Vi er passioneret omkring innovation og kreativitet, og er drevet af glæden ved at hjælpe vores kunder med at finde nye veje til en forandring.

"At transformere viden omkring kreativitet og innovation om til noget konkret og håndterbart, som kan anvendes i praksis"

Siden Innohow startede d. 1. februar 2003 har vi arbejdet ud fra en filosofi om at “transformere viden omkring kreativitet og innovation om til noget konkret og håndterbart, som kan anvendes i praksis”.

Med årene er vi vokset i antallet af medarbejdere og kunder, og vi tilbyder i dag en lang række ydelser indenfor vores konsulentområde innovation.

Vores medarbejdere har flere års erfaring med innovation og vores individuelle baggrunde er en kombination af forskellige kompetencer indenfor psykologi, ingeniørkundskab, forretningsudvikling, ledelse, strategi, marketing, innovation, kreativitet mv.

Hvorfor Innovation?

I Innohow brænder vi for at træne og udvikle den innovative muskel i virksomheden. Vi er optaget af de mennesker der arbejder med udvikling i det praksisnære og hvordan vi kan fremme deres innovative kræfter. Vi tror nemlig på, at innovation skal integreres i hverdagens trummerum, for at det skaber den værdi, der er med til at sikre vores kunders relevans i fremtiden.

Hvordan arbejder vi?

I Innohow gør vi en dyd af at skabe innovation i samarbejde med vores kunder, som først og fremmest er tilpasset netop deres kontekst. Vi planlægger og faciliterer processen, så vores kunder kan dedikere deres fokus på at løse udfordringen indenfor de bedst mulige rammer.

Hvad gør vi?

Vi planlægger og gennemfører aktiviteter der får innovation til at ske – uanset om det er produkter, processer eller planer, så har vi kompetencerne og metoderne. Vi laver skræddersyede processer baseret på metoder indenfor Systematisk Innovation & Design Thinking.

Derfor vælger vores kunder os som samarbejdspartner

Se produktvideo
Hør Søren fortælle, hvordan vi samarbejder og hvorledes vi kan hjælpe vores kunder