Vores innovationskonsulenter er eksperter i at omsætte ideer og udfordringer til værdiskabende forandringer. Lad os hjælpe din forretning.

Se videoen for yderligere indsigt i vores tilgang til innovation. Hør også hvordan Innohow kan støtte jer med aspekter såsom adfærdsdesign, procesoptimering og forandringsledelse.

Afspil video

360⁰ perspektiv på innovation

Hvor og hvordan starter man en innovationsrejse? Hvad puster liv i innovationen? Hvordan vedligeholdes den? Hvordan lykkedes vi med innovation? 

Spørgsmål som alle innovationsansvarlige har siddet en version af, når vi sat os til bord sammen. 

Vores tilgang til at arbejde med innovation er baseret på mere en 20 års erfaring og over 200 kundeprojekter. 

Vores 360 graders model  er vores bud på 6  fokusområder der er afgørende for at opbygge og udvikle en innovationskultur  drevet af mennesker. Den er  baseret på erfaringer på tværs af projekter – uanset virksomhedstype og størrelse.

Sammen med dig finder vi nye veje til en forandring.

Vi er jeres innovationskonsulenter

Processer

Hvilke arbejdsprocesser for innovation skaber de ønskede resultater for jeres målsætninger? Få den rigtige innovationsmodel med tilhørende værktøjer og bliv skarpere på hvilke innovationstyper I skal levere.

Strategi

Hvad er den rigtige strategi, som løfter jeres innovationskapaciteter og innovationsniveau? Få defineret jeres innovationsstrategi inklusiv de konkretere tiltag, som over tid løfter jeres innovationsniveau til nye højder.

Adfærd

Hvordan udvikles de ønskede vaner og adfærd for innovation i en organisation? Få styr på jeres værdier for innovation, hvem er kulturbærerne og hvilken adfærd I ønsker for at fremme innovation.

Struktur

Hvilken organisering understøtter jeres ambitioner for innovation? Få styr på jeres beslutningsprocesser og -mandat, innovationsmidler og hvem internt og eksternt er drivkræfterne for innovation hos Jer.

Kompetencer

Hvilke innovationskompetencer har I brug for, for at løfte jeres innovationsniveau? Få træning i innovationsmodeller og konkrete værktøjer, så jeres medarbejdere og ledere kan indfri jeres ambitioner for innovation.

Systemer

Hvilke IT-systemer eller værktøjer kan bedst understøtte Jeres innovationsprocesser? Vælg det rette Idea Management System eller Innovation Management Setup, der matcher Jeres organisation og ambitioner.

Modtag vores e-bog Innovations­chefens Håndbog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis vores E-bog om ideudvikling og andet spændende information omkring innovation. Udfyld dine oplysninger i formularen her og du vil modtage vores E-bog inden for få minutter.

Picture of Søren Hejne Hansen

Søren Hejne Hansen

Direktør, Innohow

Udfyld formularen lige her

Innohow anvender dine kontaktoplysninger, for at vi kan kontakte dig om vores ydelser. Du kan til enhver tid afmelde dig disse meddelelser. For at læse mere om vores privatpraksis, kan du læse vores privatpolitik.