Case

CombiTherm

Designsprint
Del denne case:
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Udbyttet

Designsprint succesfuldt gennemført. CombiTherm har fået en helt ny og velfunderet arbejdsmåde til at skabe og validere nye forretningsideer på. Dertil har virksomheden også fået defineret og lavet 3 simple og varierende pretotyper på løsninger til en nyt kundebehov.

Efterfølgende er en af pretototyperne blevet forfindet til et funktionsdygtig prototype der bruges kundedemonstration.

Baggrunden

Baggrunden for forløbet var, CombiTherm ønskede at igangsætte en kortvarig og målrettet udviklingsproces, et Designsprint, der ikke trak for mange ressourcer ud af driftsorganisationen, men samtidig fik skabt et konkret resultat i form af en ny prototype, som kunne præsenteres for kunderne.

På baggrund af resultatet kunne CombiTherm også lave en dybere teknisk undersøgelse samt Business Case kalkulation.

Forløbet

I samarbejde med en udvalgt gruppe af interne medarbejdere og få eksterne videnspersoner, samt en kunderepræsentant faciliterede Innohow et Sprintforløb baseret på Google Sprint metodikken.

 

Undervejs i Sprintforløbet blev kundens udfordring analyseret, Key Customer Pains blev identificeret og nye løsningsforslag inkl. teknisk sparring blev skabt. Herefter var der afsat fabrikationstid i produktionen til, at producere 3 pretotyper, der senere blev præsenteret for ledelsen og efterfølgende for kunderne.

Efterfølgende har virksomheden fået valideret de 3 pretotyper med kundefeedback, valgt den mest lovende produktidé ud og skabt en funktionsdygtig produktprototype, der har vist lovende købsinteresse fra kunder.

Kontakt os

Kunne du være interesseret i et samarbejde med os?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller en af vores cases?

Vi er klar til at hjælpe, så kontakt os helt uforpligtende allerede i dag og hør mere, eller skriv en besked til os og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Skriv til os i dag
Se også andre lignende cases